pátek 5. června 2015

Zakázkové šití

V minulém příspěvku jsme se lehce zmínili o tom, že u nás umíme ušít košili pánům přesně na míru. Tedy pokud si nevyberete z naší standardní nabídky, nebojte se nám zavolat, nebo napsat email, individuálně s každým zákazníkem probereme jeho potřeby a upravíme požadovaný kousek jeho šatníku tak, aby seděl přesně tak, jak má.

Vyberte na www.kosile-doplnky.cz a kontaktujte nás - zvolíme velikost, nebo domluvíme úpravu.
Jsme tu pro vás :)
O čem jsme ale nepsali, to je možnost speciálního došití téměř libovolného počtu kravat, motýlků, zakázkové výrobě doplňků a téměř veškerého sortimentu v našem obchodě. Zajímavé to může být právě pro nevěsty, nebo všechny z vás, kteří pláujete svatbu do nejmenšího detailu a chcete například sladit ženicha, svědky a další hosty do jedné barvy. Taková svatba pak získává úplně jiný rozměr a to nejen ve vzpomínkách, ale i na svatebních fotografiích :)
No posuďte sami, nevypadá to báječně?

Umíme si poradit i se sladěním barevné kombinace vašeho dne D
www.kosile-doplnky.cz



A pro opravdu náročné zákazníky tu máme specialitu - vyšijeme váš monogram.
Kontaktujte nás na www.kosile-doplnky.cz

I u Vás ve firmě to může ladit!

Nejen pro svatby a jejich ladění může být zakázkové šití zajímavé.
Pokud jste majitelé, či provozní nějakého restauračního zařízení, jistě vám přijde vhod možnost sladit personál do jedné barvy, jednoho odstínu. Pánům například sladit barevné šle, nebo kravaty do jedné barvy,  dámy pak obléknout do košile, které můžete ještě opatřit vaším logem.
Pokud si vyberete produkt z nabídky na www.kosile-doplnky.cz - neváhejte nás potom kontaktovat s možností došití ve vámi zvoleném odstínu.

Na www.kosile-doplnky.cz můžete vybírat z nepřeberné řady ostínů a barev,
které pak pro vás došijeme dle vašich požadavků.

Je libo motýlek pro personál?
Neváhejte nás kontaktovat - www.kosile-doplnky.cz



Žádné komentáře:

Okomentovat