středa 26. srpna 2015

Kravata nebo motýlek pro každou příležitost


Kravata nebo motýlek pro každou příležitost

Každý se dostane do situace, kdy musí svléct své oblíbené džíny a tričko a zvolit formální oblečení v podobě obleku. I když oblek a košile vkusně ladí bez kravaty či motýlku, to není prostě ono! Možná vnímáte tyto doplňky jako nutné zlo, my vás ale přesvědčíme o tom, že se při vhodných kombinacích jedná o velice elegantní záležitost, která se dá rovněž využít i ve volnočasové a uvolněné módě.
Kravaty Avantgard

Věk nerozhoduje!

Svatba, pohřeb, ples, důležité pracovní jednání, taneční nebo také přijímací řízení či státnice si vyžadují určitý dresscode. Tady bezesporu nelze polemizovat nad žádným kompromisem. Přesně padnoucí oblek společně s košilí musí být doplněn kravatou nebo motýlkem. Nejjednodušší a stále velice elegantní kombinace je nesmrtelná černobílá. Nic nezkazíte ani v případě, že budete ladit barvu vázanky k barvě košile

Naladit kravatu k barvě košile vám pomůžeme - zeptejte se nás a my vám poradíme

Vždy si ale hlídejte, aby nevznikl křiklavý kontrast, který by zbytečně poutal nežádoucí pozornost. V módě jsou košile v pastelových a lehce křiklavějších barvách jako je oranžová, zelená nebo fialová. Tyto košile můžete bez problému obléci na událost, kde vás čeká jen zábava, ale doplňte je decentnější kravatou v tlumených tónech. Jinak by se vám také mohlo stát, že dosáhnete „cirkusového“ efektu.

Trendy móda pro všechny gentlemany

Kravata i motýlek bezpochyby patří k oblékání starší i mladší generace. V posledních letech zažívají tyto doplňky návrat na výsluní módy. Nemusíte se tedy bát vyrazit do ulic v džínách doplněných bílou či černou košilí a kravatou. 

Oblékneme vás pro každou příležitost - váš obchod www.kosile-doplnky.cz
Tato kombinace je velice snadná a přitom má šmrnc a styl. Motýlka dnes s oblibou volí zejména mladí, kteří jej doplní barevnými kalhotami, košilí, šlemi a někdy také kloboukem. Pokud máte rádi hravou módu, měli byste zkusit právě tuto kombinaci. Kravata a motýlek nejsou pouze svazující! Vašemu outfitu mohou dodat styl, eleganci a dokonce i hravost!

Žádné komentáře:

Okomentovat