pátek 11. prosince 2015

Tipy na dárky - darujte radost

Přichází čas Vánoc, čas rodiny, pohody a klidu. Ovšem každý z nás si svátky užije, až když má vyřešeny všechny dárky, výzdobu, stromeček, kapra... S kaprem vám sice nepomůžeme, ale s dárky ano. Vyhněte se předvánočnímu stresu v obchodním centru a nakupte dárky z pohodlí svého domova.
Sami moc dobře víme, jak je někdy výběr těžký. Inspirujte se v našem článku. 


Dárky do 250 Kč 
Motýlky, kravaty, čelenky s motýlkem nebo šle... Inspirujte se na eshopu http://www.kosile-doplnky.cz/53-darky-do-250-kc. Pokud nejsou barvy ušité vám na míru, podívejte se na kompletní nabídku eshopu. Určitě si vyberete.



Dárky do 500 Kč
Vybírat můžete z velkého množství sortimentu šál, kravat, motýlků PREMIUM i vázacích motýlků, šlí, manžetových knoflíčků nebo spon na kravaty a dalšího sortimentu. Kompletní sortiment najdete na eshopu, naše tipy do 500 Kč v tomto odkazu - http://www.kosile-doplnky.cz/54-darky-do-500-kc.



Dárky do 1000 Kč
Krásné košile v perfektních střizích, manžetové knoflíčky Avantgard LUX, luxusní šle v dárkové krabičce nebo hedvábný askot? Vyberte si z našich tipů http://www.kosile-doplnky.cz/55-darky-do-1000-kc





Dárky do 1500 Kč
Darujte kvalitní košili ze 100% bavlny, luxusní šle nebo třeba smokingový pás. Vyberte si dárek na http://www.kosile-doplnky.cz/56-darky-do-1500-kc. Z kompletního sortimentu můžete vybírat na www.kosile-doplnky.cz.


Dárky do 2000 Kč
Vyberte si ze sortimentu luxusních košil nebo vest a udělejte radost perfektním dárkem - http://www.kosile-doplnky.cz/57-darky-do-2000-kc




Doručení do Vánoc
Nemusíte se bát, že vám dárky nepřijdou do Vánoc, objednejte do 21.12. do 12 hodin a dárky vám do Vánoc doručíme. V případě jakýchkoliv dotazů nás můžete kontaktovat na emailu info@kosile-doplnky.cz nebo na telefonním čísle 731 890 577.






Žádné komentáře:

Okomentovat