pondělí 14. září 2015

Hedvábné askoty


Móda je světem mnoha zajímavých prvků a detailů, a tím nemyslíme pouze volnočasovou nebo casual módu. I společenská móda v sobě skrývá mnoho netušených možností, jak outfit rozzářit nebo oživit něčím originálním. Jedním z důkazů jsou askoty, které promění obyčejné muže v opravdové elegány. Víte, jak je můžete využít a co vám vlastně nabízejí?

Askoty Avantgard - k dostání na www.kosile-doplnky.cz

Kvalita, která vypadá skvěle!

Hedvábné askoty představují společenské pánské šátky, které lze skvěle využít do rozhalenky nebo nedopnuté košile. Působí velice elegantně, ale zároveň uvolněně. Askoty nezaměňujte s kravatou nebo motýlkem. Ty mají svou hodnotu a hodí se k běžným i slavnostnějším příležitostem, zatímco askoty využijete zejména na různá setkání s přáteli, večírky anebo v zaměstnání. Ne ale tam, kde je potřeba zachovat určitý dresscode. Hedvábné askoty můžete zakoupit v rozmanitých barevných variantách a to od klasické bílé či černé až po bordó a křiklavější odstín zelené či žluté. Vybírat můžete rovněž mezi celu řadou vzorů. Askoty se prodávají v jednoduchém, „čistém“ stylu bez vzoru, ale také s proužky, kostkami, různými geometrickými obrazci nebo květinovými motivy. Askoty můžete kombinovat téměř s jakoukoli košilí. Nicméně dejte si pozor, abyste to nepřehnali s barevností a také aby askot s výraznými vzory nezapadl do spleti motivů, které byste mohli mít na košili. 

Stačí si vybrat barvu dle vašeho vkusu - rádi vám poradí na www.kosile-doplnky.cz


Askoty se vyrábějí především z hedvábí a nabízejí vám tak komfort při nošení i skvělý design. Kvalitní materiál zaručuje, že se s oblíbeným askotem nebudete muset rozloučit po pár vypráních a také, že ani po několika hodinách vám nebude tento typ šátku nijak překážet. Pohodlí při nošení je jedním z nejdůležitějších faktorů! Hedvábné askoty představují uvolněnější verzi společenské módy, která sluší mladším i starším mužům. V celkovém vzhledu dodávají outfitu šmrnc a nositeli nepřehlédnutelné charisma!

Žádné komentáře:

Okomentovat